Hotels – Pensions – B&B

Hotel Krone in Traben-Trarbach aan de Moezel wordt sinds een aantal jaren gerund door een bijzonder gastvrij Nederlands echtpaar. Vanaf het moment dat ze het hotel gekocht hebben, zijn ze stukje bij beetje gaan renoveren. Wij mochten de hotelkamers en gangen voorzien van PVC-stroken en tapijt. De overgordijnen zijn vernieuwd en ook een deel van de bedden. Wij leverden comfortabele Boxspringsets met binnenvering matrassen.

In de lounge en kantoren op de 1e verdieping hebben wij het tapijt gelegd. Tevens hebben we voor de loungehoek 2 vaste banken op maat gemaakt en gestoffeerd. De banken in het restaurant voorzien van nieuwe vulling voor de zit en rugleuning. De verdeling in de rug moest ook aangepast en veranderd worden. Volgens tekening alles aangepast en opnieuw gestoffeerd. Nieuwe panelen gemaakt op maat ( alle kamers waren anders van maat!) en bekleed met skai voor het kofferbankje in de hotelkamer.

Bekijk hier de foto’s.

Wij hebben tapijt ( EGE carpets) en ondertapijt vernieuwd in alle hotelkamers en de gangen van alle 10 verdiepingen van dit hotel. Een hele uitdaging vooral omdat er per verdieping gewerkt werd zodat de rest van het hotel gewoon kon doordraaien. Dat betekende dat er gelijktijdig gewerkt moest worden met installateurs, elektriciens, schilders, tegelzetters enz. Logistiek moest alles naadloos in elkaar passen om steeds weer de opleverdata te kunnen halen. Maar het is gelukt!! Met 2 super teams die week-op-week-af in Parijs verbleven. Een project waar we met trots en voldoening op terugkijken.

Bekijk hier de foto’s.

Gelegen in het pittoreske Veere hebben Willy en Paul van het voormalig Gemeentehuis een prachtige Bed&Breakfast gemaakt. In samenwerking met SML interieurstyling mochten wij de stoffering en ( deel van) de meubilering voor onze rekening nemen. Een aantal kamers zijn voorzien van vinyl vloerbedekking op 400 breed en op de begane grond en 1e verdieping zijn PVC-stroken gelegd. Bij de geleverde boxspringsets met comfortabele pocketvering matrassen zijn per kamer passende hoofdborden op maat gemaakt en gestoffeerd met de skai van de boxen of de gordijnstof. Bij 2 kamers zijn de hoofdborden op maat over de aanwezige CV’s gemaakt en voorzien van ventilatieroosters. Als raambekleding is gekozen voor een combinatie van transparante vouwgordijnen in combinatie met overgordijnen. Waar nodig zijn nog wat kussens op maat gemaakt.

Hotel Steinmattli Adelboden Zwitserland. Volgens de ANWB “een plaats waar Zwitserland meets Design”. Een paar jaar geleden kocht een Nederlands echtpaar het verouderde Steinmattli Hotel en sloeg meteen aan het renoveren. Via de vloeren leverancier kwamen ze bij ons terecht voor de gordijnen voor de kamers en de lounge. Later volgden nog vouwgordijnen voor het restaurant. Anita en Erik, hartelijk dank voor deze bijzondere opdracht!