Service & Diensten

Wat kunt u van Meulenberg Woninginrichting BV verwachten als het om projectstoffering en -inrichting gaat? In de markt zijn talloze spelers actief in de projectinrichting, van de gerenommeerde namen tot Zzp’ers. Waar staan wij dan?

Door te werken vanuit een klein, vast team en daarbij een uitgebreide kring aan vakmensen die het team versterken indien nodig, kunnen wij flexibel werken en zowel kleine als grote opdrachten zonder probleem binnen de gestelde tijd tot een goed einde brengen. Of het nu gaat om een Tandartspraktijk waar wekelijks 1 van de behandelkamers van een nieuwe vloer moet worden voorzien of een hotel met 10 verdiepingen.

De meeste opdrachten betreffen het leggen van vloeren, maar ook raambekleding, binnen- en buitenzonweringen, bedden en meubilair worden door ons verzorgd. En 1 vakantiewoning is ook een project waar we ons met plezier voor inzetten.

Kijkje achter de schermen …….

Bestaande vloer van Pvc-stroken moet verwijderd worden en opnieuw geëgaliseerd voordat de nieuwe vloer gelegd kan worden. Hieronder een overzicht van de volgorde van werkzaamheden en de opbouw van de ondergrond.

Bestaande Pvc-stroken vloer

Machinaal verwijderen oude Pvc-stroken

Beschadigde cementdekvloer

Aanbrengen hecht primer

Aansmeren egaline tegen bestaande vloer

Egaliseren cementdekvloer

Verwijderen luchtbellen met prikrol

Eindresultaat egalisatie

Opschuren egalisatielaag

Leggen nieuwe Pvc-stroken

Nieuwe vloer

Wij verzorgen ook Polyurea coatings voor wanden en vloeren. Een duurzame afwerking voor intensief gebruik geschikt.
Dit product heeft een enorme verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden, ook op industrieel gebied; o.a. ruimtes waar hygiëne van groot belang is, bestand tegen vele chemische producten, conserveren van staal, interieurs van bestelauto’s voor voedsel vervoer, anti-slip ondergrond in magazijn of keukens enz.

Geëgaliseerde vloer over bestaande tegels

Polyurea gietvloer met chips en transparante topcoating